OTROŠKI VOZIČKI

1-24 od 207

-15% na vozičke 3V1 znamke 

BEXA, DORJAN, CAMARELO, COLETTO, ROAN IN GO&GROW!  Tudi na vozičke dvojčke 6v1!


Popusti in akcije se ne seštevajo in se obračunajo pri izdaji računa. Ponudba velja za plačila po predračunu ali za gotovinsko plačilo (ob prevzemu vozička v trgovini JUNIOR v Ljubljani/Mariboru).

Ponudba velja za vozičke, ki se naročijo v obdobju 1.11.-30.11.2018. 

Ponudba velja za komplet 3v1 ( globoka košara, športni sedež, lupinica z adapterji + dodatki). 


Mamice pravijo, da je eden izmed najlepših trenutkov v njihovem življenju, zagledati plusek na nosečniškem testu. Takrat se odprejo popolnoma nova obzorja, nov svet, poln topline in radosti. Istočasno pa se pojavi nešteto vprašanj, morda je prisoten kanček strahu, predvsem pa radovednost in vznemirljivost.  Da ne bi bili sami na vašem najbolj razburljivem potovanju do sedaj, kjer vas na ciljni črti čaka najdragocenejši zaklad, smo tukaj za vas! 

Po določenih statistikah, za izbiro otroškega vozička, bodoči starši namenijo kar največ časa; izpolnjevati mora veliko zahtev in želja. Estetska dovršenost, funkcijska popolnost, višinska ustreznost, teža, trpežna kolesa, v kompletu s sedežno enoto, torbo, ipd...vse mora ustrezati!

Pred vami je dolga pisana paleta otroških kompletov v več kot 1200 različnih barvnih kombinacijah. Izberite najboljšega!


- 30 %
Bexa

Bexa Line 3v1

Na voljo v poslovalnici Maribor, zadnji na zalogi.
374,50 € 535,00 €