četrtek, 01. april 2021

APRIL - MESEC CAMARELO IN COLETTO VOZIČKOV!

S kodo mojvoziček si zagotovite voziček Camarelo ali Coletto, komplet 3v1 za ceno 2v1.

Popusti in akcije se ne seštevajo. Popust velja od 1.4. do 30.4.2021 v primeru gotovinskega plačila (v primeru nakupa vozička v poslovalnici Maribor/Ljubljana) oziroma po predračunu, v kolikor nakup opravite v spletni trgovini. Lupinica gratis pomeni, da boste za ceno kompleta 2v1 prejeli komplet 3v1. Popust se obračuna na blagajni.

Vrednost lupinice znaša 85,00 eur, vključuje: lupinico/avtosedež 0+ (0-13kg), zaščitno strehico UV50+, pokrivalo za noge in adapterje za nameščanje lupinice na ogrodje vozička Camarelo/Coletto.

Opomba*: V času akcije je možen nakup vozička znamke Camarelo/Coletto le kot komplet 3v1. V košarico bo potrebno dodati tudi lupinico (sistem vas bo opozoril z navedbo Prosimo, izberite Lupinica/avtosedež). Cena izbrane lupinice se bo v zadnjem postopku z vpisom kode mojvoziček odštela od skupnega zneska.  

Opomba**: V kolikor se z aktivirano kodo za popust mojvoziček vrnete nazaj na druge izdelke, ki so se z veljavno kodo aktivirali, boste zasledili začasni znesek. Znesek je le začasen in vas sistem ne bo spustil naprej brez, da bi dodali v košarico tudi lupinico (končni znesek je zmeraj enak: redna cena kompleta 3v1, zmanjšana za ceno lupinice).

Vpiši svoj komentar