Ekipa Junior

Ljudje, ki živimo za svoje poslanstvo, ljudje, ki se vsak dan trudimo, da bi uresničili tudi najbolj skrite želje strank in pričarali najbolj udoben svet malčkom. Smo ekipa Junior, s predanostjo in s srcem v delu.

Alojz, direktor in ustanovitelj: vsestranski človek, član, ki edini predstavlja moški spol v podjetju. In to na čelu! Ves transport je v njegovih rokah, otroške vozičke dostavi tudi sam iz tujine. Je odprtega duha, kreativec in človek s smislom za estetiko. On je kriv, da imamo najlepše vozičke v mestu! J Najbrž se boste lahko srečali z njim tudi v trgovini, kjer vas bo s toplim nasmehom tudi pozdravil in vprašal, kako poteka vaš dan.

Mojca, strokovna svetovalka v PE Maribor: punca, ki se zelo hitro uči; znanje požira z največjo žlico, resnično je njena želja vsaki stranki ponuditi točno to, kar želi. Tudi pred objektivom se odlično znajde, kot naši občasni model, ki vsak voziček neverjetno dobro stoji ob boku. J Ste videli njene fotografije?

Polona, strokovna svetovalka PE Ljubljana: ekipi se je pridružila kot "malinovka" na področju otroških vozičkov in ostale otroške opreme in pravi, da se ji je odprl povsem nov svet. Polona je zaupanja vredna punca, ki vas bo spraševala in spraševala, nameščala vsak del na ogrodje vozička vse dokler ne boste rekli, "Točno takega sem imela v mislih!" 

Petra, strokovna svetovalka v PE Ljubljana: Čeprav nas sedaj prekrivajo zaščitne maske, je njen nasmeh tako širok, da boste to opazili v njenih nasmejanih očeh. Petra je punca, ki vas omreži s pozitivno energijo in širokim znanjem. Je mamica nadebudnih dvojčkov, tako da bodo njena svetovanja neposredno iz njenega vsakdanjega življenja. Vabljeni, da odkrijete radosti materinstva z izdelki, ki jih boste resnično potrebovali!