Ekipa Junior

Ljudje, ki živimo za svoje poslanstvo, ljudje, ki se vsak dan trudimo, da bi uresničili tudi najbolj skrite želje strank in pričarali najbolj udoben svet malčkom. Smo ekipa Junior, s predanostjo in s srcem v delu.

Mojca, strokovna svetovalka v PE Maribor: punca, ki se zelo hitro uči; znanje požira z največjo žlico, resnično je njena želja vsaki stranki ponuditi točno to, kar želi. Tudi pred objektivom se odlično znajde, kot naši občasni model, ki vsak voziček neverjetno dobro stoji ob boku. J Ste videli njene fotografije? Je mlada mamica in več kot zadovoljna uporabnica otroškega vozička Roan Bloom.

Špela, strokovna svetovalka v PE Ljubljana je najbolj 'sveža' članica v naši ekipi. Je mlada mamica dveh prikupnih princesk, zato bo njeno svetovanje iz prve roke. In to ne samo pri izbiri popolnega otroškega vozička, ampak pri celotni opremi, ki jo mlada mamica potrebuje za svoj mali junior.   

Petra, poslovodja v PE Ljubljanaenergična mamica dvojčkov, ki točno ve, kar bodoča mamica potrebuje! Če ste mislili, da veste že vse, boste z njeno pomočjo spoznali, da temu ni tako! Izvedeli boste praktične nasvete, ki vam bodo olajšali vsak dan z vašim malčkom! J

Tjaša, študentka v PE Ljubljana: energična, pozitivna in vedno nasmejana; punca, od katere boste izvedeli čisto vse in še več, ki vas bo spraševala in spraševala, vse dokler ne boste rekli, "Točno takega sem imela v mislih!"