Načini plačila

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI in POSLOVNIH ENOTAH

Uporabnik omogoča naslednje načine plačila:

  • Z NAKAZILOM NA POSLOVNI RAČUN PONUDNIKA (PO PREDRAČUNU):

Na poslovni račun ponudnika Trgovina z otroško opremo in druge storitve Iris Šel s.p., Plač 24a, 2201 Zg. Kungota, odprt pri Novi Ljubljanski banki (NLB) d. d. IBAN SI56 0284 3026 4599 108, SWIFT/BIC: LJBASI2X. 

Po oddaji naročila bo uporabniku na e-naslov poslano obvestilo o povzetku prejetega naročila, skupaj s podatki za nakazilo (na e-naslov boste prejeli vzorec UPN naloga kot pomoč pri plačevanju). 

Rok plačila predračuna so trije (3) delovni dnevi od prejema predračuna. 

V kolikor v treh (3) delovnih dneh ne prejmemo vašega plačila, vam pošljemo po e-pošti obvestilo za neplačan predračun za naročene izdelke.

Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Trgovina z otroško opremo in druge storitve Iris Šel s.p. v roku 3 dni po prejemu tega opozorila.

V primeru zamude roka plačila si podjetje pridržuje pravico, da zaračunava zakonite zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila dalje in po podanem roku se naročeni izdelki vrnejo v prodajo.

  • PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI (trenutno onemogočeno v spletni trgovini)

Poteka preko plačilnega sistema Bankart. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je kupčeva varnost zagotovljena. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah.

Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa.

  • PLAČILO NA OBROKE JE MOŽNO LE V NAŠIH POSLOVALNIH ENOTAH

Plačilo z Diners kartico (max. št. obrokov 6, min. znesek: 200,00 €)

Plačilo z NLB Mastercard kartico (max. št. obrokov 6: od 100,00 do 250,00 €, max. št. obrokov 12: od 250,00 do 700,00 €, max. št. obrokov 24: nad 700,00 €).