Dostava

DOSTAVA NAROČILA

Pri naročilu izdelka kupec lahko izbere eno izmed naslednjih možnosti dostave:

  • DOSTAVA NA DOMAČI NASLOV KUPCA

Naročene izdelke pošljemo na naslov, ki ga je uporabnik/kupec vnesel med postopkom naročila. Izdelke dostavljamo na območju Republike Slovenije. 

V primeru dostave na dom stroški prevoza ali morebitni drugi stroški niso vključeni v ceno izdelka in se obračunajo dodatno. O višini stroškov dostave je kupec seznanjen v povzetku naročila, in sicer z ločenim prikazom zneska teh stroškov. 

Strošek dostave je odvisen od velikosti, teže in dimenzije pošiljke ter vključuje stroške dostave in stroške priprave ter pakiranja izdelka. Stroške dostave plača kupec.

Strošek dostave je viden v nakupovalni košarici še pred zaključkom naročila. Izjema so le izdelki s skupno težo nad 50 kg, kjer strošek ni obračunan pred/po zaključku naročila. V primeru naročila izdelkov s težo nad 50 kg boste po oddaji naročila na podan elektronski naslov prejeli dodatno obvestilo o višini stroškov dostave in načinu prevzema. Ponudili vam bomo možnost prevzema artiklov v eni izmed poslovnih enot. 

Na željo kupca in na njegove stroške blago, po predhodnem dogovoru, lahko dostavimo tudi izven območja Slovenije. Stroške dostave v tem primeru zaračunamo po paketnega distributerja GLS Slovenija  za mednarodne poslovne pakete.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS (General Logistic System). 

Če med poskusom dostave niste dosegljivi oziroma vas ni doma, bo kurir dostavne službe GLS obvestil na telefonsko številko (katero ste navedli ob naročilu). V kolikor ne boste dosegljivi, vam paket dostavil v najbljižnji paketomat oz. na zbirno mesto. Prosimo vas, da se s kurirjem dogovorite o možnosti prevzema paketa ali ponovno dostavo. 

Podjetje Trgovina z otroško opremo in druge storitve Iris Šel s.p. ne odgovarja za poškodbe, uničenje ali nezmožnost zagotavljanja izdelkov zaradi vojne ali civilnega nemiru, stavk, prenehanja dela v industriji, neuspešne dostave, požara, nevihte, poplav ali neurij, okvar, namernih poškodb, kraje ali katere koli druge višje sile.

Dostavna služba, si pridržuje pravico na primeren način preveriti istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente) z namenom izročitve naročenega blaga pravemu naročniku.
Dostava izdelka je zaključena, ko vam dostavljalec preda paket oz. ko prevzamete paket na pošti. Prevzem pošiljke potrdite z lastnoročnim podpisom.


  • OSEBNI PREVZEM NAROČILA V POSLOVNI ENOTI OTROŠKE TRGOVINE JUNIOR

V kolikor kupec svoje naročilo prevzame v eni izmed poslovnih enot ( LJUBLJANA: Btc city, hala A ali MARIBOR: Ljubljanska ulica 85), kar izbere v procesu spletnega naročila, je prevzem naročila brezplačen.

Ko je naročilo pripravljeno za prevzem, ponudnik kupca obvesti po elektronski poti, SMS sporočilom ali telefonsko. Kupec je dolžan blago prevzeti v trgovini najkasneje v roku sedmih (7) delovnih dni od prejema obvestila. 

V kolikor do poteka obvestila kupec izdelka ne prevzame, je pogodba razvezana po samem zakonu, ponudnik pa več ne jamči za rezervacijo izdelka in je prost vseh obveznosti iz naslova tega izdelka. 

CENIK DOSTAVE

Strošek dostave je viden v nakupovalni košarici še pred zaključkom naročila. Izjema so le izdelki s skupno težo nad 50 kg, kjer strošek ni obračunan pred/po zaključku naročila.

V primeru naročila izdelkov s težo nad 50 kg boste po oddajnem naročilu na podan elektronski naslov prejeli dodatno obvestilo o višini stroškov dostave in načinu prevzema. Ponudili vam bomo možnost prevzema artiklov v eni izmed poslovnih enot. 

Stroški dostave se obračunajo po veljavnem ceniku dostavne službe GLS, in sicer:

Teža izdelkaStrošek dostave/EUR
do 2 kg4,00
2 do 5 kg4,50
5 do 10 kg6,00
10 do 15 kg6,00
15 do 20 kg6,50
20 do 30 kg13,00
30 do 40 kg17,00
40 do 50 kg

19,00

nad 50 kgNaročeni izdelki presegajo skupno težo 50 kg. Informacijo o stroških dostave boste prejeli naknadno, na vaš elektronski naslov. 
.